Sunday, November 18, 2007

Isadepäeva järelkaja

Novembri teine pühapäev oli isadepäev. Lõunal tulid külla kauged külalised pealinnast - Sass ja Co. Sass on Nora-Liisist küll neli aastat vanem, ent peitust mängisid nad rõõmsalt koos. Nora-Liis lõkerdas suu kõrvuni peas, kui Sass "titekeelt" pudistas. Eelmisel korral kohtusid nad, kui Nora-Liis oli 7-kuune. Nüüd sai tutvust uuendatud.

Sassi ema ootas viimaseid nädalaid beebit. Enne Tallinnasse tagasisõitu käisid nad veel kõik Auras sulistamas. Järgmisel lõunal saime aga rõõmsa teate, et uus kaunitar nägi ilmavalgust. Pikkust 50 cm ja kaalu veidi alla 3 kg. Palju-palju õnne uuele ilmakodanikule! Nii tore uudis! Tuli endalegi uuesti meelde, millised emotsioonid peale Nora-Liisi sündi esimestel päevadel üle tulvasid. Väga erakordne aeg!

Õhtupoole tähistasime kolmekesi isadepäeva. T on parim isa maailmas. Nora-Liisi sünnist saati oleme Nora-Liisiga tegelenud koos. Kordamööda söötnud, kussutanud, kaisus hoidnud... Nora-Liis on täiesti emme-issi laps. Nagu T ütleb: "Mom is for business, dad is for fun". No mina tõesti ei suuda last nii naerma ajada, kui tema. Mängivad koos tagaajamist, peitust ja lollitavad niisama. Igati lõbus on neil kahekesi.
Kuna Nora-Liis on veel nii pisi, et torditegijat ja -sööjat temast pole, maiustasime ise jäätisetordiga.




Aga lilli oli ta issiga koos nuusutama küll :D

Lumi on meil juba pikemat aega maas. Küll on paar päeva väikses miinuses, siis jälle plussis. Loodan väga, et lumi aastavahetuseni maha jääb. Ilus on niimoodi!

No comments: