Wednesday, March 5, 2008

Koduperenaine tegudel


Sel nädalal on meil mõlemal T-ga K, N, R vabad. Minipuhkus :) Homme võtame suuna Tallinnasse - äia sünnipäevale. Nii tahaks paari pealinna sõbra pisikesed uued ilmakodanikud ka üle vaadata, ent T suutis mind nakatada hullu pead kumisema panevasse tatitõppe ja seega jäävad külaskäigud vist jälle vahele :( Ei taha titasid pisikutega nakatama minna.

Aga see-eest olin ma no nii tubli. Eile öösel kokkasin valmis oma 3 kg (kui mitte rohkem..uups!) ühepajatoitu, mis üllatavalt maitsev välja tuli. Pean vist ülejäägi vennale viima, sest homme me ise seda kõike ära hävitada ei jõua.

Täna käisime perega vanalinnas jalutamas. Koju tulles küpsetasin lehttaigna-moosipirukaid, mis hoolimata ebamäärasest väljanägemisest väga head tulid ja siis...

Triikisin ühe hooga ära kolm pesumasinatäit pesu, sh. 5 T. triiksärki, 3 megasuurt voodilina ja tekikotti ja muud kribu-krabu pesu. Poolteist tundi võttis aega, aga TEHTUD! Oi, ma olen õnnelik!

Triikimine on nii nüri. Kui triikida üks masinatäis, saab hakkama. Aga nüüd paaril nädalal olin õhtuks nii sooda, et mõtlesin, et kuna enamus perenaisi kuulu järgi on triikimisest loobunud, siis loobun mina ka. Kui midagi vaja, nühin triikrauaga üle... ja nii see triikimata pesu kuhi kasvas. Kahjuks on mus peidus, küll kuskil sügaval, pedant. Nii et kui köögirätid ja Nora pluusid kapis otsa lõppesid ja magamistuba triikimata pesu kuhilate all nägi välja nagu segasummasuvila, võtsin asja käsile ja hoolimata praegu kergelt valutavast seljast, sain hakkama :)

Ei saa minust triikraua-vastast perenaist, kel nõud kraanikausis kuhjuvad. Vihkan end vahel selle pedandialge pärast, aga ei suuda ka nii lohvalt lasta.


Õnneks tuleb täna NipTuck, mida ma professionaalsest kretinismist jälgin, videolaenutusest on laenutatud komöödia ja köögis veel moosipirukaid, õhtu tõotab tulla ilus :)
Kena kolmapäeva!

2 comments:

Mel said...

No aga triikimata T-särk on ju kortsus???
Kokkamine rulez jah:)

Anonymous said...

Pesu tuleb triikida, ka seda mis välja ei paista. Ma teen nii, et triigin teleka ees ja just sel ajal, kui mulle meeldivaid saateid lastakse. Siis pole pääsu kuhugi, aeg
lendab kui tuul ja pesu triigitud. Siis kiidan ennast. Muul aja ma ei triigi pesu, lihtsalt nii ongi harjumuseks saanud.