Sunday, February 28, 2010

Triibukampsun kevadele vastuminekuks

Norale valmis täna kampsun. Kampsun oli iseenesest juba tükk aega peaaegu valmis. Nagu ikka seisis lõpetamine pisiasjade, sel korral  puuduvate nööpide, taga.
Värvidest põhivärviks tumeroheline, kuna preili enamus garderoobi on roosa - lemmikvärv noh! Aga on olemas ju ka teisi värve ja sellest roosamannast on mul juba kõrini. Üks triip sai siiski lepituse mõttes roosa. Triibulised kampsunid on lõbusad!

Lõngaks miskine akrüül. Kevad tuleb ja villane kampsun oleks liiga palav. Puuvillase lõngaga on mul siiani vaid halbu kogemusi - venib ruttu välja. Vaatame, kuidas see kampsun vastu peab. Kasvuvaru on kampsunil küll, ehk on sügiseni paras.
Vardad 2,5 mm.
Esialgu mõtlesin kinnise teha lukuga, mis lapsele mugavam. Aga hakkasin kahtlema, et lukk venitab esisiiluääred välja ja siis on kampsun varsti eest pikem kui külgedelt. Pole ma kunagi kudumile lukku õmmelnud, kogun veel julgust.







Homme on 1. märts!

2 comments:

Anonymous said...

Kena ja nägus rõivaese! Norale meeldib kohe väga, tubli emme!

Vastu Devayah said...



By using Vastu Shastra principles, you are sure to receive the benefits for a long time and Vastu for office, Vastu for Industries. Vastu for factory, in fact, is considered to be the best form of architecture in the present day world and Vastu for Factory, Vastu for Home. It is a type of building, which helps to flourish the people in all the ways possible. While designing or constructing, the people firstly need to know the Vastu rules for factory because construction of a factory is not a piece of cake. Also, it is important to know, that Vastu for factory should be designed by a professional, so as to