Sunday, April 15, 2007

Nädalavahetusest

Hei-hei!

Nädalavahetus oli meil tõeliselt vahva!
Reedene ujumine meeldis Nora-Liisile nii väga, et 3 päeva on nüüd Tibul suu kõrvuni peas olnud ja külalisi ei võõrastanudki. Järgmine kord llähme sulistama teisipäeval. Üritaks kaks korda nädalas beebiujumises käima hakata. Võtan auto ja lähen Nora-Liisiga kahekesi. Esimesel korral oli T julgustuseks kaasas :) Õnneks selgus, et kohapeal on instruktor, kes hoiab last, kui emmed basseini ja sealt välja ronivad ning aitab nõu ja jõuga, kui abi vaja, seega küll me kahekesi hakkama saame. Vesi on soe nagu vannivesi ja Nora-Liis oli peale poolteunnist sulistamist nii soss, et lasi end ilma igasuguse protestita kuivatada ja riidesse panna ning autos koju sõites jäi hoopiski magama.
Vanematega pidasime laupäeval autoliiku. Väga mõnusa liikuri ostsid. Mugav ja luksuslik.

Tõnis, Kersti ja Sass külastasid meid laupäeval. Jalutasime botaanikaaias ja Toomemäel. Tartu vaim leidis taas uutes inimestes pesa - pidavat nii mõnus linn olema. Rahulik ja hubane ja NII soe. Aga loomulikult! Ega ma muidu siin ei elaks :))) Sass on tõeliselt tore laps. 5-aastane marakratt. Tore on näha vanu sõpru. Harva küll, aga eks ongi ju nüüd nii, et kõigil oma pere ja omad tegemised. Seda enam jätkub kokku saades juttu.

Täna tutvusime väikese 9-kuuse Liisaga. Plikal juba suur pahmakas tumedaid juukseid peas. Evaga oli hea kohvitada ja beebiprobleeme arutada. Kahju, et ta 2 nädala pärast ära sõidab. Seni aga proovime sageli kokku saada. Ajutiseltki tore jalutamiskaaslane olemas.

Täna alustasin Nora-Liisile lisatoidu andmisega. Esimesena proovisime Salvesti kartuli-kõrvitsapüreed. Piiga sõi väga isukalt oma teelusikatäie ära ja nõudis lisa. Homme annan rohkem. Tasa ja targu...

No comments: