Monday, December 17, 2007

Möllune nädalavahetus

Sel nädalavahetusel võtsin pidutsemist hingega - vanust ju veel vähe ja iga õhtu teleka ees kududes tekivad juba imelikud mõtted.
Reede õhtul käisin juuksuris - läksin sooviga enda blondid juuksed tumetumepruuniks värvida. Juuksur laitis soovi maha, et lõpetan rohelise peaga. Siis ütlesin, et okei, tehke siis veel blondimaks, et mul praegused juba 5 a olnud ja suht kõrini sellest värvist. Ei, heledaks ka ei saavat, Tartu vesi olevat nii rauda täis, et lõpetan ikka samasuguse värviga.
Mitut eri tooni triipe mu juustesse ka teha polnud võimalik.
Aeg jooksis ja et üldse mingit muutust saada, käskisin värvida nii tumedaks kui siis on võimalik. Väljusin salongist ebamäärase punakaspruuni peaga. No polnud kohe mitte see, mida tahtsin. kuidas käib pool linna ringi lumivalge peaga või värvitud tumedate (mitte roheliste) juustega, ja minuga pole võimalik mingit muutust ette võtta????
Kannatan kuu aega ja siis lähen mujale juuksurisse!
Igatahes tekkis juuksuris tahtmine sõbrannaga peole minna. Plaksutaks ripsmeid, rüüpaks ilusat kokteili , klatshiks silmarõõme :)
Sõbrants oli rõõmuga nõus end tuulutama. Kiirtrett enne Montonisse, kust kaks peopluusi välja valitud. Jõulukingitus endale, khmm...khmm...
Esmalt Sin Suudlevates Tudengites. Polnud viga. Siis tiir Tallinnasse. Ennevanasti oli see ikka trendikas koht. Nüüd oli tümps nii kõbva, et kõrvad ei seisnud pea küljes ja keskmine vanus 18. Väka-väka. Sealt "vanurite kohta" Maasikasse. No Maasikas oli ikka ülekõige. Palju rahvast, piisavalt enesehinnangu upitamist ja toredaid inimesi. Keskmine vanus oli vast 27. Just selline, et end taas noorena tunda. :) Väga mõnus oli.
Laupäeval käisid mu vanemad külas, sai piiramatult vahukoorekringlit söödud ja niisama lobisetud.
Laupäeva õhtul tuli armas vennaraas last hoidma ja käisime Tga romantikatuuril.Esmaslt Suudlevates Tudengites veiniga Principe nautlemine, siis parajal annusel vanalinna jõulukaunistusi ja õhtu lõpetamiseks Pierre. Vaieldamatult lemmikkoht Tartus. Mõnus atmosfäär, chill muusika, sel hetkel vaba aknaalune laud. Hea vein ja maitsev Fetasalat. Rahu ja romantika ise :D

No comments: