Sunday, April 13, 2008

Päälinnas

Nädalavahetuse veetsime Tallinnas.



Reedel pidasime Urve sünnipäeva. Korjasime Anneli peale ja no täitsa kummaline, Nora-Liis hakkas hüsteeriliselt karjuma, kui Anneli autosse tema kõrvale tahaistmele istus. ja terve tee karjus. Vahetasime lõpuks kohad - Anneli istus ette, mina taha lapse kõrvale ja ei midagi, Nups karjus edasi nagu ratta peal. Tundis vist, et tema privaattsooni tungiti, kogu aeg on ta taga õksi istunud ju. No austus siis :)


Laupäeval külastasime loomaaeda. Oli ilus päikseline ilm ja enamus loomi õues jalutamas. Lemmikud jääkarud, hülged ja tiigrid vaatasime kõik ära. Tasapisi kõpitsetakse seal loomaväärsemaid puure ehitada. Õnneks! Aga loomaaias on tore. Nora-Liis ka kohe huviga vaatas. Eelmise külastuse ajal oli ta vast 7-8-kuune ja siis ei avaldanud ta erilisi emotsioone... Nüüd oli kohe lõbus. Meil tore ja lapsel tore. Hea, et seal vankreid laenuatakse, väiksed jalad ei jõua nii pikka maad kõndida.


No ja siis läks laps Issiga koju tudule ja mina shopingule Anneliga. Oma 3-4 tundi kammisime Viru keskust, et üht enam-vähem suveseelikut leida, paar toppi ning Norale suvepluusid-püksid said ka kotti. Oi, kui hea on shopata, kui on valikut ja värve. Tartul on ses suhtes veel areneda. Promod võiks Tartus poe avada...


Laupäeva õhtul käisime väikest Oliviat vaatamas, 5-kuu sünnipäev oli. No oli ikka pisike Numsik küll. 7 kg raske juba, aga ikka nii pisike :) Täitsa meelest läinud juba, et oma laps nii tillu oli. Sass (kohe 6-aastane)oli ka lahe. Tal läks Nora nimi meelest ära, siis kutsus teda tõsimeeli Pöial-Liis -iks. No kas pole mitte armas :) Lahkuma hakates tuli hambaid pesemast, kell oli juba palju, 0soovis mulle: "Head hambaharja" ja ütles Tiidule: "Ma pesen su minema ":)


Alguses küsis, mis meie nimed on, Tiidu nime peale teatas: "Oi, kui palju Tiidisid on, ma tean veel kahte Tiidit" :)

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.