Saturday, February 6, 2010

Tõstame ja langetame kaalu!

Käisime oma uue ja endise perearsti juures titat näitamas. Nii armas kogemus oli! Doktor surus kätt, tundis veel Noragi ära... Viimati oli Nora-Liis see pisike tema laual, keda mõõdeti ja kaaluti...

Aga igatahes leidsime vastuse küsimusele, miks Norale KÕIK püksid kukekad on. Tütre garderoob koosneb nimelt nr 98 riietest, aga pikkust mõõdeti nüüd juba 3a3k vanuselt 101 cm ehk siis nüüdsest ülemeetrimees :)

Väike Lene-Mai on aga tubli kaalukoguja. Haiglas vahepeal kaalutud 3600grammilt on kaal tõusnud 2,5 nädalase elu jooksul 4600 grammini. Pole paha-pole paha!

No ja minul on sünnitusest saati maha läinud 12 kg. Vanad riided muidugi veel selga ei mahu. Vanarahvatarkus ütleb - mis 9 kuuga tuleb, see 9 kuuga läheb.... kiiret pole!

Ootame, et pisikese naba korda saaks, siis saab julgemalt vannitada ja kui kevad ja soojemad ilmad käes, tahaks koos ujuma minna. Seni see vaid Nora ja T ühine rõõm !

2 comments:

Anonymous said...

Kas Lene armastab ujuda? Peaasi, et ta külma ei saa ja ikka terve püsiks. Ta ju nii pisike alles!

Mel said...

Lene on vaid kaks korda vanniski käinud, kuna nabakoorik ujub seal alati minema ja värske nabahaav jälle verine... Aga paarikuustele muidu õpetatakse sukeldumist ja vee all ujumist beebide ujumises - beebidel on 3-kuuseni vee all sukeldumiseks loomulikud refleksid säilinud. Aga miinuskraadidega me ujulasse kindlasti ei lähe. Ei taha ju külmetuda.