Thursday, February 18, 2010

1. kuu neljakesi


Lene-Mai sai täna 1 kuu vanaks. Ta on meil ikka veel väga uus pereliige, vajab harjumist :)
Kuidas meil siis läinud on?
Esimesed kaks nädalat maadlesime üleväsimusest tingitud nutuhoogudega, siis sain targemaks ja hakkasin last peale tunnist ülevalolekut sihikindlalt magama panema. Nüüd laps päeval magab nagu kukununnu, õhtul on üks pikem iseloomunäitamine ja ööd on taas rahulikud. Sööb pisike keskmiselt iga 2-3h takka, õhtul tihedamini, päeval harvemini. Öösel on söögiajad kl 00, 4 ja kl 7. Ärkame  kl10 paiku. Päevased uned on u 2 h pikad, öised 3 h ja õhtused 30-45 minutit.  Tänu tublile söömisele on kaalu juba üle 5 kg. Kaalusime seni Lene-Maid köögikaaluga, nüüd on kaalumaksimum ees :) Juurde võetud kuuga  tublisti - pea 2 kg. Nr 56 riided on ka juba pisikesed, nr 62 on mõnus lohva.
Mis siis veel... Vannis armastab Lene-Mai väga käia. Uudistab ja naeratab seal. See meil issi ülesanne - tütart vannitada. Nabanups veel paraneb, koorik tuleb ja läheb... Naeratustega rõõmustatakse meid aeg-ajalt ja jälgib silmadega hoolega. Eriline lemmikjälgimisobjekt on minu juuksed :). Õues oleme käinud vast 5 korda, kuna ilmad on nii-nii külmad. Kui temperatuuri on rohkem kui -5, me õue ei lähe.
Nii me siin siis kasvame ja kosume :)

4 comments:

Eff said...

mõnus lugeda pisikese kasvamisest. omalt poolt julgen soovitada "Päästke meie uni" vm uneraamatut - mina selle raamatu järgi rutiini pdida ei suuda, aga arusaamine, kuidas laps magabki 40minuti kaupa oli väga valgustav ;)
hääd kasvamist!

Anonymous said...

Palju õnne Lenele, aeg läheb ruttu!
Olete just tõusnud, unised näod peas.

Unknown said...

Vaga armas, ainult issi on pildilt puudu :)

Mel said...

Issi pildistas :)
Aitäh õnnesoovide eest.
Eff, lugesin Sleep Sense-i, aitas hästi lapse oma võrekasse harjutamisel.