Sunday, July 22, 2007

Saaremaa valss

Neljapäeva õhtul alustasime sõitu Tartust Pärnumaale, et jõuda reede hommikul Virtsu praamile, millega sõita Saaremaale "naabrinaese" pulma. Naabrinaesele mängisime oma pulmas maha pruudipärja ja tulemust ei lastud kaua oodata :) 20.07.2007 on ju igati ilus kuupäev pulmade pidamiseks.
Neljapäeval avanes autost selline fantastiline vaade:


Pildi tegin sõidu pealt läbi klaasi. Tegelikkus oli veel kordi ilusam...

Praamisõit jäi lühikeseks, söötsime Nora-Liisi ja peale seda saime hädaga oma omletid sisse ahmitud. Napp pool tundi. Kahju. Laevasõit ju on vägagi nauditav tegevus. Mängunurgas tärkas Norra-Liisil huvi autode vastu. Osav galopp ühe käega:


Pulmad olid väga kiftid. Laulatus kirikus, 100 külalisega pidu Kuursaalis. Järgmisel päeval jalutasime Kuressaares. Teenindus selalsetes söögikohtades on kohutav, aga meri on ilus. Tagasiteel käisime Sassil ja Co-l Valjalas külas. Sass fännas Nora-Liisi ja vice versa ning kui lapsed magama pandud algas lõbus õhtu veini-juustu ja 100 kraadise Saare saunaga.

Tagasiteel ei olnud meil praamile broneeringut ja olime järjekorras 2h. Õhtupoole oleks veel pikemalt olnud, kuna koju hakkasid tahtma ka Õlletoobri külastajad. Et kodusõit lapsele liiga pikaks ei läheks, tegime taas vahepeatuse vanemate juures. Lasime Nora-Liisi basseini vett. T läks kuuma vett tooma, kuna voolikust tuli suht külm vesi. Mina piilusin kõrvalt, et mis Nora-Liis teeb. Sulistas paar korda käega ja siis ronis riietega sisse. :) Päästsin ta läbivettinud mähkmest, sokkidest ja pükstest :) Soojemas vees oli muidugi veel lõbusam.




No comments: