Monday, November 26, 2007

Ei raatsi ära kinkida

Selline ta siis sai - isetehtud osa minu Päkapikuprojektist. Salli idee ja eestikeelse õpetuse sain Maarjalt. Suur aitäh sulle! Muster oli tõesti kerge ja mõnus teha. Lõngaks RedHearti Lisa. 100 % akrüüli. Ainus, mille kallal nuriseda - kasutasin nr 4 vardaid ja ei saanud, ega saanud see sall valmis. Teinekord võtan veidi jämedamad vardad abiks. Sall on jõuluvärvides, seetõttu ka nii punane. Laius 167cm. Kudusin seda vast 1,5 - 2 nädalat , 2-3 h pea igal õhtul.
Ääred heegeldasin üle. Kodus sattus ema mulle peale, kui õlarätil viimseid ilupisteid tegin ja esitas kohe "täpselt samasugusele" tellimuse. Noh, jah. Jõuluvana äkki toob. Aga tegelikult on hetkel seis siin selline, et kingsepp on kingadeta. Endale oleks hädasti vaja kududa kindad roosa salli-mütsi juurde ja üks pidulikum shrug, et topi peale saaks miskit visata jõulude ajal. Nora-Liisi villased sokid on lausa hõredaks kulunud ja jope alla kuluks üks mõnus kapuutsita tavaline talvekamps ära. Endale tahaks kah millalgi kampsunit alustada.... Ei tea, kas jõuluvana kingikotti sel aastal miskit isetehtut pudenebki...
Eelmisel aastal võtsin eesmärgiks, et kõik lähedased saavad minult jõuludeks miskit isetehtut - kindad, mütsi-salli, suure laudlina jne.... Idee ju kuldaväärt, aga kuna aega oli jõuludeni vähe ja ma olin sunnitud iga õhtu kuduma, siis olin lõpuks enda peale päris kuri, et endale sellise kohustuse võtsin. Mõnus on see siis, kui aega on laialt käes. Oma pisikese pere kõrvalt mul kahjuks ei ole. Seega nüüd keskendun veidikeseks meile kolmele. Jalad ja käed sooja, kampsunid selga, päkapikud luurama.


3 comments:

Mel said...

Aitäh, põrgukiz :)
Auke ju ei kootagi, kui nüüd sõnasabast kinni võtta. Aukude vahele kootakse :p
Järgmisel aastal hakkan suvel jõulukinke ise-tegema, siis ei pea kiirustama ja isetegemiserõõm jääb alles.

Maarja said...

väga armas sallike.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.